Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΒΕΡΕΜΟΝ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ
για το "Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΒΕΡΕΜΟΝ"
από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ.













Η ενασχόληση μου με τον χώρο του Φανταστικού ξεκίνησε πολύ νωρίς, αφού από 11 χρονών έπαιζα επιτραπέζια παιχνίδια ρόλου και φαντασίας και ξεκινούσαν να πλάθω δικές μου κοσμογονίες και ιστορίες. Η μυθολογία των βρικολάκων βρισκόταν πάντα στο πάνθεον του φανταστικού για εμένα, αφού αποτελούν μία από τις πιο ωραίες και ατμοσφαιρικές φυλές/συνθήκες καθώς επίσης όμως και από τις πιο αδικημένες.

Ελάχιστε ιστορίες, είτε σε βιβλία είτε σε ταινίες, παρουσιάζουν τους βρικόλακες με την μαγεία και την αίγλη που τους αξίζει. Έτσι ήθελα λοιπόν να γράψω μια ιστορία βρικολάκων που να τους κάνει να λάμψουν υπό το αχνό φως του φεγγαριού, όπως πρέπει. 

Ο οίκος των Βέρεμον είναι μια ιστορία που ο αναγνώστης μαθαίνει μέσα από τα μάτια των τεσσάρων αδερφών Βέρεμον, του τελευταίου οίκου βρικολάκων στον κόσμο της Μέα. Μια σειρά καταστάσεων θα τους οδηγήσει έξω από την ασφάλεια της έπαυλης τους και τότε θα αναγκαστούν να ανακαλύψουν τον κόσμο καθώς και τις ίδιες τους τις δυνάμεις, σε μια ιστορία πλούσια σε μαγεία, αλχημεία, ένταση και περιπέτεια. 

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε λάτρεις του Φανταστικού, των βρικολάκων, των RPG, αλλά και σε άτομα που δεν έχουν διαβάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, καθώς οι πρωταγωνιστές βιώνουν μια σειρά καταστάσεων που τους καθιστά αληθινούς, σαν ανθρώπους, ίσως και περισσότερο ανθρώπινους από πολλούς...



Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα ΕΔΩ
Οι Βέρεμον είναι ο τελευταίος οίκος βρικολάκων στον κόσμο της Μέα. Ο Κάλχας Βέρεμον, βετεράνος πολέμου και επικεφαλής της οικογένειας, φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος για τα παιδιά του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στον αφιλόξενο βορρά, χτίζοντας μια μεγαλοπρεπή έπαυλη και παρέχοντάς τους την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για να μπορούν να ενσωματωθούν διακριτικά στην κοινωνία των ανθρώπων και να αποφύγουν τη φρικτή μοίρα που υπέστησαν οι παλιότερες φατρίες βρικολάκων.
Ωστόσο, τα μυστικά ενός τέτοιου οίκου δεν κρύβονται εύκολα. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας ανυπομονούν να γνωρίσουν τον κόσμο και να δοκιμαστούν, αφήνοντας στην άκρη τις ιστορίες των βιβλίων και τις περιπέτειες του πατέρα τους από τον πόλεμο, με τις οποίες μεγάλωσαν.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι προκαταλήψεις των ανθρώπων και η ίδια τους η φύση θα στέκεται εμπόδιο σε κάθε στροφή. Έτσι θα ανακαλύψουν ότι η ασφάλεια της έπαυλης και τα γνώριμα εδάφη δεν θα μπορούν να τους κρατούν για πάντα μακριά από τους κινδύνους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου