Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ-ΣΑΝΤΡΟΝΕ ΝΤΑΝΤΣΙΕΡΙ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:25/9/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ του κ.Σαντρόνε Ντατσιέρι από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ - PATAKIS PUBLICATIONS!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις 
 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ - PATAKIS PUBLICATIONS!!!



Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ένα παιδί εξαφανίζεται σ’ ένα πάρκο έξω από τη Ρώμη. Λίγο πιο μακριά από το σημείο όπου το είδαν για τελευταία φορά, βρίσκεται νεκρή η μητέρα του, αποκεφαλισμένη. Ο εισαγγελέας και οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι δράστης είναι ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος, τελώντας σε κατάσταση παροξυσμού, σκότωσε και τον γιο του, κρύβοντας το πτώμα. Αλλά, όταν η Κολόμπα Καζέλλι φτάνει στον τόπο του εγκλήματος, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Κολόμπα είναι τριάντα χρόνων, όμορφη, αθλητική, σκληρή. Αλλά δεν είναι πια στην υπηρεσία εξαιτίας ενός τραγικού συμβάντος στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Κι όμως, εξακολουθεί να είναι αστυνομικός, και μάλιστα από τις καλύτερες. Το παλιό της αφεντικό το ξέρει και της ζητά να δουλέψει διακριτικά στην υπόθεση, ενώ τη φέρνει σε επαφή με τον Ντάντε Τόρρε, ο οποίος εξειδικεύεται στις εξαφανίσεις ατόμων και σε περιστατικά παιδικής κακοποίησης. Ο Ντάντε θεωρείται ιδιοφυΐα, αλλά οι απίστευτες ικανότητές του στην εξαγωγή συμπερασμάτων φημολογείται ότι είναι εφάμιλλες μόνο με τις φοβίες και την παράνοιά του. Όταν ήταν παιδί, είχε απαχθεί και, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, εκείνος μεγάλωνε φυλακισμένος σε μια σιταποθήκη, όπου την ανατροφή του είχε αναλάβει η μοναδική επαφή του με τον κόσμο, ένα μυστηριώδες άτομο που απαιτούσε από τον Ντάντε να τον αποκαλεί Πατέρα. Τώρα το αίτημα της Κολόμπα να τη βοηθήσει θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τον χειρότερό του εφιάλτη. Διότι πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού, ο Ντάντε αναγνωρίζει το χέρι του Πατέρα. Αλλά, αν είναι έτσι, γιατί ο δεσμοφύλακάς του αποφάσισε να ξαναχτυπήσει μετά από τόσα χρόνια; Και η Κολόμπα μπορεί να έχει πραγματικά εμπιστοσύνη στον «σύμμαχό» της ή ο Ντάντε θα την παρασύρει σ’ ένα κυνήγι φαντασμάτων;

79 σχόλια:

  1. Μάρθα Βλαχογιάννη. Ευχαριστούμε πολύ. 💕 🍀 💕 🍀 💕 🍀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία Μανασή ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαζαρίδου Ειρήνη! Lazaridou Rena Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται ενδιαφέρον
    Σταυρούλα Μιχελάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιτσα Λαμπρακοπουλου ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο!!!! Ντζάθα Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αίγλη Κοσκινιώτη
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστίνα Στεφανίδου, ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άννα Ντοβλετάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευχαριστούμε για το φανταστικό βιβλίο (f/b: Evi Swan, BLOG: EVDOKIA KAL) Ευδοκία Καλογεράκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελισσάβετ Πιτσινή
    Ευχαριστουμε παρα πολυ! Χαρηκα που σας βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή