Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΘΟΧΩΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ :29/9/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΘΟΧΩΡΑ της κ.Μαρίας Μαυρίδου-Καλούδη από τις εκδόσεις Κυριακίδη!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα ενυπόγραφο αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά  της συγγραφέως κ.Μαρία Μαυρίδου-Καλούδη.



Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Κλεόβουλος, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την φαινομενικά εύκολη αποστολή, που του αναθέτουν οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου. Από το ταπεινό σπιτάκι του, στις παρυφές του όρους των θεών, θα βρεθεί στα πιο απομακρυσμένα σημεία της τρανταχτής αυτοκρατορίας, της Μυθοχώρας. Όπως η χώρα του Πόντου, οι Ηράκλειες Στήλες, οι Συρακούσες, η χώρα του βασιλιά Αττάλου, του Κύπρου και άλλες πολλές. Θα αντιμετωπίσει την Μέδουσα Γοργώ, και θα παλέψει με τις τρομερές Κήρες και τους υποχθόνιους Σκίταλους και Κόβαλους.

Ανθρωπόμορφα, πολυμορφικά, γιγάντια μικροσκοπικά, ιπτάμενα και σερνάμενα πλάσματα. Νηριήδες και νύμφες των μοναχικών δέντρων. Σάτυροι, κυνοκέφαλοι, τραγοπόδαροι, περιπατητές φιλόσοφοι, ξωτικά, κυρίαρχοι θεοί, δευτερεύουσες και υποχθό- νιες θεότητες. Διόνυσος με τις γιορτές του οίνου, Μενδαίος οίνος και Μενδαίος όνος, και ένας μεγάλος έρωτας, συντελούν την περιπετειώδη ιστορία του βιβλίου.

Καλώς ήρθατε στην Μυθοχώρα των Ελλήνων!

18 σχόλια:

  1. ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΟΥΜΑ ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάρθα Βλαχογιάννη. Ευχαριστούμε πολύ. 💕 🍀 💕 🍀 💕 🍀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστίνα Στεφανίδου, ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστάσιος Σαντοριναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή