Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΑΊ΄ΜΟΝΤ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:Τετάρτη 18/1/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(με το οποίο θα μας αναφέρετε τον αγαπημένο σας καθηγητή)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ της κ.Κατερίνα Ντα'ι'μοντ από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!!


2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου!!!


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.


3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Νομίζεις ότι ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς; 
Νομίζεις ότι ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα στο καλό και το κακό; 
Κάνεις λάθος… 

Ο διευθυντής ενός ιδιωτικού σχολείου βρίσκεται κρεμασμένος από τα δοκάρια της αίθουσας συνεδριάσεων. Πριν από μερικές ώρες είχε παραλάβει ένα πακέτο και μόνο αυτός μπορούσε να καταλάβει το μυστικό μήνυμα που έκρυβε: το τέλος. 

Καθώς στην πόλη του Έξετερ αυξάνονται τα περιστατικά ειδεχθών δολοφονιών, οι επιθεωρητές Ίμοτζεν Γκρέι και Άντριαν Μάιλς πρέπει να λύσουν την υπόθεση και να κάνουν την πόλη τους και πάλι ασφαλή. Αλλά καθώς παρασύρονται σ’ έναν κυκεώνα διαφθοράς, ψεμάτων και εκμετάλλευσης, κάθε βήμα τούς φέρνει όλο και πιο κοντά σε σκοτεινά μυστικά στα άδυτα της μικρής κοινωνίας τους. 

Και από τη στιγμή που θα μάθουν τα κίνητρα του δολοφόνου, θα θελήσουν πραγματικά να τον σταματήσουν; 

ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

2 σχόλια: