Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ-SHONDA RHIMES-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΟ2:25/1/2017

1) Αφήστε ΕΝΑ σχόλιο σας(όπου θα αναφέρετε πόσο εύκολα λέτε....ΝΑΙ)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ της κ.Shonda Rhimes που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σε αυτό το καυστικό, διασκεδαστικό και βαθιά προσωπικό 
βιβλίο, η πιο ισχυρή γυναίκα του Χόλιγουντ, η πολυτάλαντη 
δημιουργός του Grey’s Anatomy και του Scandal και η υπεύθυνη παραγωγής του How to Get Away with Murder αποκαλύπτει πώς το να λέει Ναι τής άλλαξε τη ζωή – και πώς μπορεί να αλλάξει και τη δική σας.

Με τρεις επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και τρία παιδιά στο σπίτι, η Σόντα Ράιμς είχε πολλούς καλούς λόγους για να λέει όχι στις προσκλήσεις που έφταναν. Επίσης, για μια εσωστρεφή γυναίκα όπως η Σόντα, που παθαίνει κρίσεις πανικού πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, υπήρχε ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο να λέει όχι: καμία νέα πηγή φόβου. 
Έπειτα, ήρθε η Γιορτή των Ευχαριστιών του 2013, όταν η αδελφή της μουρμούρισε εφτά λέξεις: Ποτέ σου δε λες ναι σε τίποτα. 
Σύντομα η Σόντα ξεκίνησε το σχέδιό της «Η Χρονιά του Ναι»: αυτοδεσμεύτηκε, για έναν χρόνο, να λέει Ναι. Υπήρξαν τρομακτικά δημόσια Ναι, βασανιστικά ιδιωτικά Ναι και –ίσως τα πιο δύσκολα και σημαντικά απ’ όλα– τα Ναι που απαιτούσαν απ’ αυτή να διερευνήσει, να ενδυναμώσει, να χειροκροτήσει και να αγαπήσει τον πιο αληθινό της εαυτό.
********
Ξοδεύουμε όλοι τις ζωές μας αυτομαστιγωνόμενοι επειδή δεν είμαστε έτσι ή αλλιώς, δεν έχουμε αυτό ή το άλλο, επειδή δεν είμαστε σαν αυτόν ή εκείνον. Επειδή δεν πληρούμε κάποια κριτήρια που πιστεύουμε ότι ισχύουν για όλους.

Ξοδεύουμε όλοι τις ζωές μας προσπαθώντας να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο, να ζούμε σύμφωνα με τους ίδιους κανόνες. Νομίζω πως πιστεύουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται στο να ακολουθούμε την ίδια λίστα κανόνων. 
Είναι λάθος. Δεν υπάρχει λίστα κανόνων. Υπάρχει ένας κανόνας. Ο κανόνας είναι: δεν υπάρχουν κανόνες. 

Η ευτυχία έρχεται όταν ζεις όπως εσύ χρειάζεσαι να ζεις, όπως θέλεις να ζεις. Όπως σου λέει η εσωτερική σου φωνή να ζεις. Η ευτυχία έρχεται με το να είσαι αυτός που πραγματικά είσαι, αντί αυτός που νομίζεις ότι πρέπει να είσαι.

2 σχόλια: