Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΓΑΜΗΛΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"-MICHELLE RICHMOND-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

 ΚΛΗΡΩΣΗ :ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2/2018


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην Σελίδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΓΑΜΗΛΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ της κ.Michelle Richmond από τον 
Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου!!!

3) Like στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ

4)Η κλήρωση είναι για τα μέλη της ομάδας μας οπότε αν δεν είστε ήδη μέλος μπορείτε να γίνετε κάνοντας αίτημα ΕΔΩ.

Κερδίστε extra συμμετοχές:

1) Κάνoντας tag τους φίλους σας στη ανάρτηση της κλήρωσης στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ.

2)Αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον 
 Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους ΕΛΛΑΔΑΣ!!Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν από το κατάστημα του εκδοτικού , οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν στην διεύθυνση που δηλώνουν με κούριερ,ενώ αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται  !!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Οι νιόπαντροι Άλις και Τζέικ είναι το τέλειο ζευγάρι.
Η Άλις, επιτυχημένη δικηγόρος, και ο Τζέικ, ψυχολόγος, ξεκινούν την κοινή τους ζωή με άπειρες δυνατότητες. Αφού λαμβάνουν ένα υπέροχο γαμήλιο δώρο από κάποιον επιφανή πελάτη της Άλις, αποφασίζουν να ενταχτούν σε μια μυστηριώδη, άκρως επιλεκτική ομάδα, γνωστή ως «Το Συμβόλαιο». Ο στόχος του φαίνεται απλός: να διατηρεί τους γάμους των μελών του ευτυχισμένους και αλώβητους. Η Άλις και ο Τζέικ αρχικά σαγηνεύονται από την αίσθηση της κοινότητας, μέχρι που ένας απ’ τους δύο παραβαίνει τους κανόνες. Τότε ανακαλύπτουν ότι, για όσους απαρτίζουν το Συμβόλαιο, η ιδιότητα του μέλους είναι ισόβια, αναπότρεπτη και απαραβίαστη.
Για τον Τζέικ και την Άλις ο γάμος των ονείρων τους πρόκειται να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης τους.
Συνέρχομαι μέσα σε ένα Τσέσνα που τραντάζεται πέφτοντας σε κενά αέρος. Το κεφάλι μου πάλλεται ρυθμικά από τον πόνο, το πουκάμισό μου έχει λεκέδες από αίμα.
Δεν έχω ιδέα πόσος χρόνος έχει περάσει. Κοιτάζω τα χέρια μου περιμένοντας να δω δεσμά, αλλά είναι ελεύθερα. Μόνο μια απλή και συνηθισμένη ζώνη ασφαλείας είναι περασμένη γύρω από τη μέση μου. Βγαίνω έξω και κάθομαι σε ένα παγκάκι να περιμένω. Κάνει κρύο, η ομίχλη κατεβαίνει σε κύματα. Η Άλις πλησιάζει.
Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να της πω, αλλά φοβάμαι. Όσο περισσότερα ξέρει, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος που διατρέχει. Και τι δε θα ’δινα για να γυρίζαμε πίσω στην αρχή: πριν από τον γάμο, πριν έρθει το Συμβόλαιο και φέρει τις ζωές μας τα πάνω κάτω.

10 σχόλια:

  1. Μαρινέλα Τσαμάνδουρα24 Ιανουαρίου 2018 στις 1:50 μ.μ.

    Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ24 Ιανουαρίου 2018 στις 2:14 μ.μ.

    Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευαγγελια Πραπα
    Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το πολύτιμο δώρο που μας προσφέρετε 🙏🏻🍀Εύχομαι να σταθώ πραγματικά τυχερή!Σας ευχαριστούμε πολύ‼💞💞💞🌹🌹🌸🌸💖💖💖💟💟💟💟

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το πολύτιμο δώρο που μας προσφέρετε 🙏🏻🍀Εύχομαι να σταθώ πραγματικά τυχερή!Σας ευχαριστούμε πολύ‼💞💞💞🌹🌹🌸🌸💖💖💖💟💟💟💟

    ΑπάντησηΔιαγραφή