Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΕΚΕΙΝΗ"-ΦΙΛΙΠ ΤΖΙΑΝ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

 ΚΛΗΡΩΣΗ :ΤΕΤΑΡΤΗ 24/1/2018


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην Σελίδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΕΚΕΙΝΗ του κ.Φιλίπ Τζιάν από τις  Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!

2)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου!!!

3) Like στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ

4)Η κλήρωση είναι για τα μέλη της ομάδας μας οπότε αν δεν είστε ήδη μέλος μπορείτε να γίνετε κάνοντας αίτημα ΕΔΩ.

Κερδίστε extra συμμετοχές:

1) Κάνoντας tag τους φίλους σας στη ανάρτηση της κλήρωσης στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ.

2)Αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους ΕΛΛΑΔΑΣ!!Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν από το κατάστημα του εκδοτικού , οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν στην διεύθυνση που δηλώνουν με κούριερ,ενώ αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται  !!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Μισέλ πέφτει θύμα βιασμού... Δεν θυμάται καθόλου τον άνδρα που της έχει επιτεθεί μέσα στο διαμέρισμά της, αλλά μερικές ημέρες μετά, έχει διαρκώς την αίσθηση ότι εκείνος βρίσκεται κάπου εκεί κοντά.
   Η αόρατη παρουσία του συνεχώς κάπου κοντά της, δίπλα της, πίσω της, τη στοιχειώνει. Το μυαλό της πέφτει στη δίνη μιας μνήμης που έρχεται από τα παλιά φέρνοντας εικόνες και γεγονότα που τα έχει θάψει στη λήθη. Αρχίζει να φοβάται ότι η ζωή της περιπλέκεται σε σημείο ανεξέλεγκτο, με έναν πρώην σύζυγο που έχει βρει καινούργια ερωμένη, ένα ιδιαίτερα ζηλιάρη εραστή, και με τον γυιό της να φρικάρει όταν μαθαίνει πως η κοπέλα του είναι έγκυος από έναν άλλον άνδρα.
    Ωστόσο η Μισέλ δεν ανέχεται τον ρόλο του θύματος. Όταν αρχίζει να λαμβάνει μηνύματα από τον βιαστή της, παίρνει προφυλάξεις και τελικά οδηγείται στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του...!
Ένα ψυχολογικό θρίλερ που κρατά τον αναγνώστη
με την ψυχή στα δόντια,
γραμμένο από έναν μετρ της γαλλική λογοτεχνίας.
Στην ομώνυμη ταινία του Πωλ Βερχόφεν,
τον ρόλο της Μισέλ ενσαρκώνει εκπληκτικά
η σπουδαία Ιζαμπέλ Υπέρ.
Μεταφράστηκε σε 23 γλώσσες.
Το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η πολυβραβευμένη ταινία του PaulVerhoeven.

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο ❣❣❣🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷💖💖💖💖💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο ❣❣❣🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷💖💖💖💖💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή