Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδας μας ΕΔΩ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΛΙΒΑΝΗ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:Τετάρτη 30/8/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της κ.Άννας Λάμπρου από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ


1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από 
τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δύο αδερφές, η Μαρία και η Ελπίδα, και ένα ανίερο έγκλημα σε βάρος τους. Διαφορετική η αντίδραση της καθεμιάς σ’ αυτό. Η Μαρία, φαινομενικά κεφάτη, ήρεμη, ευχαριστημένη με τη ζωή της. Η Ελπίδα, πνιγμένη στη δυστυχία της για το έγκλημα που διαπράχτηκε εναντίον της και χαμένη μέσα στο μαρτύριο της συνείδησής της για το έγκλημα που διέπραξε εκείνη, ασφυκτιά γεμάτη ερωτήματα.

Κι η ψυχή, αιμορραγώντας από φόβο και αγωνία, έμεινε με το μεγάλο ερωτηματικό να την πιέζει και να προσπαθεί να τη συνθλίψει εντελώς. Ήμουν ένοχη από τότε ή όχι; Ποιος θα μπορούσε ποτέ να μου απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα; Κανείς.
Η μόνη που έπρεπε να γνωρίζει την απάντηση ήμουν εγώ. Δεν τη γνώριζα. Δε θα μπορούσε κανείς άλλος να με απαλλάξει από τις ενοχές μου. Πίστευα και είχα δίκιο. Μόνο εγώ! Και, δυστυχώς, δε συγχώρεσα ποτέ τον εαυτό μου. Αντίθετα, εγώ η ίδια, με τις πράξεις μου, πολλαπλασίασα τις ενοχές μου, οι οποίες με ακολουθούσαν παντού.
Δεν είχα κανέναν να ακουμπήσω επάνω του, κανέναν για να μοιραστώ την πίκρα μου ή να πω το παράπονό μου. Σκουληκάκι που σερνόμουν κάτω από λασπωμένη γλάστρα ήμουν. Ας μην την ανασήκωνε κανείς, ευχόμουν.

52 σχόλια:

  1. Ευαγγελία Κυργιάκου
    Ακολουθος: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσα Μπαντουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άννα Ντοβλετάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπακογιαννη Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστας Β. Παπακωνσταντίνου30 Ιουλίου 2017 στις 2:56 μ.μ.

    Κώστας Β. Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή