Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΒΑΒΕΛ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΤΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:12/7/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(στο οποίο αφού διαβάσετε τη συνέντευξη του κ.Γιώργου Γιαντά ΕΔΩ θα μας αναφέρετε την αγαπημένη του φράση ή ταινία)στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΒΑΒΕΛ του κ.Γιώργου Γιαντά από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ), στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει  ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον 
Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!



Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ο Λέανδρος Μίρκας εργάζεται ως ανώτερο στέλεχος στο υποκατάστημα της τράπεζας Athlon στην Αθήνα. Πέρα από την αγάπη του για την κλασική μουσική, τις τέχνες και τη λογοτεχνία, πέρα από το ακαδημαϊκό ύφος και το υψηλό κοινωνικό γόητρο, διαγράφεται σύντομα το προφίλ ενός άθλιου, ενός εγκληματία.
Μέσα από μια δική του φιλοσοφική θεώρηση, αγωνίζεται να πείσει πως η οικονομία είναι μια επιστήμη που απέχει από τους φραγμούς της ηθικής και βρίσκεται πέρα από τα όρια του Καλού ή του Κακού. Αυτό το ουδέτερο πεδίο θεωρεί πως είναι ο χώρος που κινείται και ο ίδιος, εκεί όπου ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα, εκεί όπου το χρήμα εξαγοράζει τα πάντα. Περίπου τα πάντα…
Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο τόσο αδίστακτο και ανικανοποίητο; Η ίδια η ζωή, απαντά εκείνος.
Ένα οικονομικό-ψυχολογικό μυθιστόρημα με επίκεντρο τη συμβολή του χρηματοπιστωτικού τομέα στην κρίση του 2008 από τη σκοπιά του ανθρώπινου παράγοντα και του πάθους της απληστίας.
«Όλα ζυγίζονται στο ζύγι του πλούτου και αργά ή γρήγορα προκύπτει η τιμή τους, όλα πωλούνται ή εξαγοράζονται, η υπόληψη, τα υλικά αγαθά, η χλιδή, η καλή υγεία, η περίθαλψη, η εξυπηρέτηση, οι όμορφες γυναίκες. Φανταστείτε κάτι αντίστοιχο με την απεικόνιση της τυφλής Δικαιοσύνης, αλλά με μια προκλητικά ντυμένη γυναίκα να κρατά τη ζυγαριά. Αυτή είναι η καθολική πόρνη, η προσωποποίηση του χρήματος, που κρατά στα χέρια τη μοίρα του καθενός. Άλλος την ποθεί, την ονειρεύεται, άλλος τη θωπεύει και άλλος κοιμάται μαζί της, κανείς πάντως δεν την κοιτά αδιάφορα, κανένας δεν μπορεί να μη φλερτάρει λιγάκι μαζί της».

33 σχόλια:

  1. Λαζαρίδου Ειρήνη Lazaridou Rena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαρυφαλλιά Μανιά6 Ιουλίου 2017 στις 12:32 π.μ.

    Γαρυφαλλιά Μανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άννα Ντοβλετάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευαγγελία Μελαχροινού
    Ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστάσιος Σαντοριναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειρήνη Γιαννιώτη11 Ιουλίου 2017 στις 8:00 π.μ.

    Ειρήνη Γιαννιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτριος Ντοβλετάκης11 Ιουλίου 2017 στις 8:16 π.μ.

    Δημήτριος Ντοβλετάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλίας Τζιμόπουλος11 Ιουλίου 2017 στις 8:23 π.μ.

    Ηλίας Τζιμόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή