Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ-ΜΑΚΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:6/9/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ του κ.Μάκη Σέργιου από τις  Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ


1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από 
τις 
 Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Mάρτιος του 1999. Τρεις φιλόδοξοι νέοι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται μπροστά σε αποφάσεις, οι οποίες πρόκειται να αποδειχτούν καθοριστικές για τις ζωές τους. Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, υποδιευθυντής υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στην Αθήνα. Με ακόρεστη δίψα για σεξ και περίεργες διασυνδέσεις και δράσεις, διακινδυνεύει τα πάντα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί προς όφελός του, την ακατάσχετη μανία της εποχής της Σοφοκλέους για γρήγορο και άκοπο πλουτισμό.
Ο Ντράγκαν Ατσίμοβιτς, μηχανικός και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, παιδί του πολέμου, από το Βελιγράδι. Εξαντλημένος από την καθημερινή του επαφή με τον θάνατο και γεμάτος μίσος και δίψα για εκδίκηση προς όλους εκείνους που σχεδίασαν και επέβαλαν την καταστροφή της πατρίδας του, αποφασίζει να την εγκαταλείψει οριστικά, επιστρέφοντας στον τόπο που μεγάλωσε και σπούδασε, στη Θεσσαλονίκη.
Η Φωτεινή Ασλανίδη από την Κύπρο, φέρελπις υποψήφια διδάκτωρ των οικονομικών, στο πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Διαθέτοντας σπάνια ομορφιά και την πίστη πως ακριβώς αυτή η ομορφιά είναι το εισιτήριό της για το ταξίδι προς την κορυφή, αποφασίζει πως, ο καθηγητής της, ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Μάριος Αναγνώστου, είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο να την οδηγήσει εκεί. Μέσα στη δίνη της ανόδου του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, αρπάζοντας ο καθένας την ευκαιρία που του δίνεται, χαράζουν μία αδίστακτη πορεία προς την πραγματοποίηση κάθε ονείρου και φιλοδοξίας τους. Νέα Υόρκη, Μαρτινίκα, Καραϊβική, Αιγαίο πέλαγος, το θέατρο της τελικής τους αναμέτρησης...
Ένα συναρπαστικό πολιτικό και οικονομικό θρίλερ
περιπέτειας, μυστηρίου, έρωτα και δράσης,
που διαβάζεται απνευστί και κόβει την ανάσα!

36 σχόλια:

  1. Rena Lazaridou Σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίγλη Κοσκινιώτη.
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελκα Μαριντσεβα Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιτσα Λαμπρακοπουλου ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασαρμίδη Ειρήνη
    Ευχαριστούμε πολύ. Το καλύτερο δώρο για όλους τους βιβλιόφιλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άννα Ντοβλετάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευαγγελία Μελαχροινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστάσιος Σαντοριναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή