Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ-ALICIA GIMENEZ BARTLETT-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:1/3/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(αναφέροντας μας τα ονόματα του πρωταγωνιστικού διδυμου των αστυνομικών)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ της κ.Alicia Gimenez Bartlett από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Μαρτίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Βραβείο Καλύτερου Ξένου Μυθιστορήματος Μαύρης Λογοτεχνίας, Grinzane Cavour Noir 2006

Ένας άντρας βρίσκεται νεκρός σε ένα παγκάκι του πάρκου της Σιουδαδέλα, στη Βαρκελώνη. Κανένα στοιχείο πάνω του δεν είναι δυνατό να προσδιορίσει την ταυτότητά του. Οι ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους η επιθεωρήτριας Πέτρα Ντελικάδο και ο πιστός της βοηθός Φερμίν Γκαρθόν «δείχνουν» τις συμμορίες των σκίνχεντ: Αυτόπτης μάρτυρας τους είδε να ξυλοκοπούν ανελέητα το θύμα. Η ιατροδικαστίνα όμως διαφωνεί: Κανένας ξυλοδαρμός∙ το θύμα φέρει τραύμα από σφαίρα. Και αυτή είναι η αρχή του μυστηρίου...   
Η διασημότερη επιθεωρήτρια της Ισπανίας, Πέτρα Ντελικάδο, σε ένα διαφορετικό βιβλίο, μια αγωνιώδη περιήγηση στον σκοτεινό κόσμο των ανέργων, των αστέγων και των χωρίς χαρτιά μεταναστών, μας ξεναγεί σε έναν κόσμο όπου τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, κι ο φόβος βρίσκει τον δρόμο να τρυπώσει στην καρδιά.

∆εν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό για έναν φαν της νουάρ λογοτεχνίας από το να ανακαλύπτει ένα νέο πρωταγωνιστικό δίδυµο αστυνοµικών µε εκπληκτική χηµεία. Η Alicia Giménez Bartlett µάς προσφέρει ακριβώς αυτή την ικανοποίηση µε το βιβλίο της. 
Philadelphia Inquirer 

51 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμεεε! Γιακουμή Αθανασία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μανιατακη Μαρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σπυριδούλα Μπελιώκα.Ευχαριστούμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αγγελική Κατσιμάρδου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μητσιμπονα Δημητρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Χριστίνα Καραμπογα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Παναγιώτης Στεφάνου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευχαριστούμε. Ευδοκία Καλογεράκου

  ΑπάντησηΔιαγραφή