Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

                     ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ - Εγκαίνια  1ης βιβλιοθήκης
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (ΣΟΨΥ)

«Η αγάπη απονέμεται πάντα σαν δώρο, ελεύθερα, πρόθυμα, απροσδόκητα. Προσφέρεται ακόμη κι όταν οι άλλοι δε την αναγνωρίζουν και δεν την εκτιμούν. 
Δεν αγαπάμε για να μας αγαπήσουν, αγαπάμε γιατί έτσι νιώθουμε»


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε όλους την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 7 μμ στα γραφεία του συλλόγου Σ.Ο.Ψ.Υ Θεσσαλονίκης, Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ 41 - Αμπελόκηποι, για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια της 1ης δανειστικής βιβλιοθήκης που δημιούργησε η δράση «Το Ράφι της Αγάπης» στον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΟΨΥ και θα ακολουθήσει ομιλία της ποιήτριας και δημιουργού της δράσης «Το Ράφι της Αγάπης» Εύας Παυλίδου, καθώς και των ομότεχνων συνεργατών.
Θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα σε κάθε έναν από τους χορηγούς που στήριξαν την δράση, καθώς και αναμνηστικό συμμετοχής Τιμής Ένεκεν σε όλους τους συγγραφείς και ποιητές που πρόσφεραν τα βιβλία τους.


Επειδή εμείς έτσι αισθανόμαστε κι επειδή εσείς έτσι νοιώθετε… την Αγάπη!


Πολλά συγχαρητήρια στους κ.Ευα Παυλιδου(Ποιήτρια-Συγγραφέας,δημιουργός της δράσης Το ράφι της αγάπης)),τον κ.Μάριος Καρακατσάνης (Συγγραφέα),την κ.Natasha Karamanli(Συγγραφέας),την κ. Φρόσω Αποστόλου(Συγγραφέας),την κ. Agapi Doka(Συγγραφέας) και την κ.Eleni Karida ( βοηθος λογιστη) για την ξεχωριστη αυτή ιδέα/προσπάθεια/στόχο που σήμερα εγκαινιάζεται.....καθώς και τον κ.Μαυρομάτη που  δημιούργησε εντελώς δωρεάν τη βιβλιοθήκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου