Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΛΙΛΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ALEGRIA" ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ.


 ΛΙΛΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

για το "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ALEGRIA"

από τις ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ.







Μεγάλη η στιγμή για τον δημιουργό, την ώρα που το δημιούργημά του βγαίνει στο φως, και αρχίζει πια να το μοιράζεται με τον κόσμο. Μεγάλες ώρες χαράς και δικαίωσης τον περιμένουν, εάν φυσικά πιστεύει πολύ στο έργο του. Τόσο, ώστε να μπορέσει να αγγίξει τις ψυχές των αναγνωστών. Τις ακόμα μεγαλύτερες ώρες όμως, τις ζει, κατά την διάρκεια της συγγραφής. Την ώρα που ξαναδιαβάζει αυτά που έγραψε: την πρόταση, την παράγραφο, την λέξη, δεν έχει σημασία τι, και αναφωνεί: “Eγώ το έγραψα αυτό”!

Πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στον Θεό και τον Εαυτό, ώστε να μπορώ να εκφράζομαι μέσα από το χάρισμα του γραπτού λόγου! Στιγμές χαράς, ψυχικής ανακούφισης, παράλληλα όμως και αφόρητης  πνευματικής κόπωσης. «Χαλάλι» όμως σκέφτηκα και αυτή τη φορά, και μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Το μεγαλείο της ίδιας της αποκάλυψης μέσα από τις σελίδες του, ήταν αρκετό,  ώστε να τα ξεχάσω όλα, και έτσι όπως συμβαίνει μετά τον τοκετό. Και όπως κάθε μάνα, καμαρώνω και για αυτό το τέταρτο πνευματικό μου παιδί. Και έχω πολλούς λόγους γι αυτό. Ακόμα και για τον ίδιο του τον τίτλο, «ΠΛΑΝΗΤΗΣ Alegria», αφού η πιο βαθιά κρυμμένη επιθυμία του ανθρώπου, είναι, να έρθει η μέρα όπου η γη θα είναι ένας πλανήτης χαράς. Ένας παράδεισος. Και αυτόν τον παράδεισο δημιούργησα, μέσα από τις εικόνες, τις σκέψεις τα συναισθήματά μου, που για εφτά χρόνια τα φύλαγα στο «συρτάρι του νου μου». Χαίρομαι  για το γεγονός, ότι απευθύνεται σε όλους, δεν διαχωρίζει φύλα, ηλικίες, αλλά λίγο περισσότερο απευθύνεται στους νέους ανθρώπους, αφού αυτοί μεταφέρουν στο DNA τους τις πληροφορίες του μέλλοντος που με μοναδικό τρόπο προσπαθεί το βιβλίο να επικοινωνήσει στους αναγνώστες. Εξ άλλου, αυτή είναι και η βαθύτερη ανάγκη μου, να μεταδώσω την γνώση με όποιο τρόπο μπορώ. Και τι πιο ωραίο αυτό να  γίνεται μέσα από μία ιστορία, που σε αυτό το βιβλίο τυγχάνει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι αληθινή, τι πιο ωραίο να αναδύει μοναδικά τοπία της Ελλάδας και όχι μόνο, να μετουσιώνει την πιο σκληρή γήινη πραγματικότητα σε γνώση, το δράμα σε χαρά. Μία από τις πρώτες αναγνώστριες που διάβασαν το βιβλίο, μου έστειλε μήνυμα, και εκτός των άλλων μου αναφέρει: «Με πόσο μοναδικό τρόπο καταφέρνεις να συνδέεις το ρεαλιστικό με το μεταφυσικό» Αγαπημένη μου αναγνώστρια, στο βιβλίο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Alegria, δεν υπάρχει τίποτα μεταφυσικό. Όλα είναι φυσικά, γιατί συμβαίνουν ήδη. Απλώς το ποσοστό αντίληψης των ανθρώπων, για την ώρα κρίνεται απαγορευτικό προκειμένου να μπορέσει να συντονιστεί με τα νέα δεδομένα του χρόνου.  Και αυτός είναι ο μέγας στόχος του βιβλίου: Να βοηθήσει τον αναγνώστη ώστε να αρχίσει σιγά σιγά μέσα από την επεξεργασία των δεδομένων του βιβλίου αλλά και την προσωπική του έρευνα, να προβάλλει στην ζωή του, αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μέσα από την οποία, αναγνωρίζει τον εαυτό του, ως ένα ον δημιουργημένο πάνω σε τέλειες προδιαγραφές, καθ’ εικόνα και ομοίωση του δημιουργού του.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ


Είμαστε όλοι εκεί.

Alegria στα ισπανικά, σηµαίνει «χαρά». Σ’ έναν τέτοιο πλανήτη θα αρχίσουν σιγά σιγά να αναγνωρίζουν ότι ζουν οι ήρωες, παρότι ο λόγος που βρίσκονται εκεί, είναι για να θεραπεύσουν το αθεράπευτο κατά την κλασική επιστήµη νόσηµά τους.

Σε αυτό το ό,τι πιο πρωτοποριακό ανά τον κόσµο θεραπευτήριο, στο «Βασίλειο της Σιωπής», η νορβηγικής καταγωγής Μαρίν Κρίστελ, αναλαµβάνει να οδηγήσει τον CEO µιας εκ των µεγαλυτέρων πολυεθνικών εταιρειών, προκειµένου να διαπραγµατευτεί µ’ έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τη χαµένη κατά τους γιατρούς ζωή του.

Ο πόνος και η ευτυχία εναλλάσσονται στα πρόσωπα των ηρώων, ασθενών και µη, προκειµένου να ανακαλύψει ο καθένας ξεχωριστά τον δικό του πλανήτη, το δικό του άστρο, αυτό που θα τον οδηγεί για πάντα.

«Αφήστε τη χαρά να βασιλέψει»: Μεστή απόδοση της λέξης Alegria, και απεγνωσµένη κραυγή της νεαρής ανδαλουσιανής τσιγγάνας, Καρµέλα Άλµα, που όλως τυχαίως ευρισκόµενη εκεί, διδάσκει µε τον δικό της απλοϊκό τρόπο, την πιο πηγαία έκφραση της χαράς, την πιο αγνή εκδοχή της ζωής.

Γρανάδα, Ελλάδα, Σεβίλλη, Νορβηγία: σταθµοί πλοκής και κορύφωσης της ιστορίας.

Ένα αυτογνωσιακό μυθιστόρημα µυθιστόρηµα, µε πρωταρχικό σκοπό να αναδείξει την αγάπη ως το ισχυρότερο θεραπευτικό µέσον. Σε κάποιο ελληνικό νησί, εκεί όπου φυλάσσεται το πολυτιµότερο µυστικό όλων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Λίλα Δασκαλάκη  γεννήθηκε στη Ρόδο και µεγάλωσε στην Αθήνα. Τον Αύγουστο του 1998 επέστρεψε στη γενέτειρά της µε τη δική της πλέον οικογένεια, εκεί όπου έζησε και εργάστηκε για 20 χρόνια. Από τον Ιανουάριο του 2019, µένει µόνιµα στην Αθήνα.

Πέρασε από πολλούς και διαφορετικούς επαγγελµατικούς δρόµους, µέχρι που ανακάλυψε έναν εντελώς καινούργιο µέσα από την Αστρολογία. Έχει εξειδικευτεί πάνω στην ψυχολογική Αστρολογία-Aστροδιάγνωση, καθώς επίσης και στην Ολιστική-Ενεργειακή ψυχοθεραπεία. Παραδίδει διαδικτυακά σεµινάρια πνευµατικής αφύπνισης, και διδάσκει θεραπευτικό-δηµιουργικό διαλογισµό.

Η σχέση της µε το γράψιµο ξεκινάει από την εφηβική ακόµα ηλικία, αρκετά πολύ αργότερα όµως εκδηλώνεται η ανάγκη της, και αφού πλέον έχει εγκατασταθεί στη Ρόδο. Οι µαρτυρίες των ανθρώπων µέσω του επαγγελµατικού της αντικειµένου, «ο πλούτος» του τόπου όπου έζησε όλα αυτά τα χρόνια, πυροδότησαν την έµπνευσή της, και την ανάγκη της να εκφράσει το µεγαλείο της φύσης, του πνεύµατος, του Θεού και του ανθρώπου.

Το 2007 κυκλοφόρησε το «Έλαφος Ελαφίνα» το οποίο και επανακυκλοφορεί από το 2018. Ακολουθεί το δεύτερο έργο της, επίσης µυθιστόρηµα, «Η ώρα των πλουσίων», και λίγο αργότερα το «Καλώς Ήλθατε στην Πέµπτη Διάσταση», ένα εγχειρίδιο αυτογνωσίας από τις εκδόσεις iWrite.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου