Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
για το "ΠΟΛΥΤΙΜΌΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ"
από τις Πρότυπες εκδόσεις Πηγή.










Το Πολυτιμότερο Αγαθό, ένα όνειρο, ένας αγώνας, ένα ταξίδι που έγινε πραγματικότητα. Μια καθημερινή αγωνία, μια ιστορία που τριγυρνούσε ασταμάτητα στο μυαλό και έπαιζε θαρρείς σαν να είναι ταινία που την πας μπροστά και πίσω. Συναισθήματα και σκέψεις πάσχιζαν να βρουν την θέση τους στο χαρτί, στο μυαλό στην καρδιά. Η ιστορία ξεδιπλώνεται αργά, πολύ αργά. Τελικά θα μπορέσω; Τελικά θα τα καταφέρω; Όταν θέλεις πραγματικά κάτι, όταν το αγαπάς, όσο δύσκολο και εάν σου φαίνεται στην αρχή, όσο ανηφορικός και εάν είναι ο δρόμος απλά αγνόησε όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις που προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Όταν κάτι το αγαπάς και δουλεύεις πάνω σε αυτό, στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις, δόξα τω Θεώ!!! Στο πολυτιμότερο αγαθό ήθελα να αναφερθώ στην πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων σχέσεων, καθώς όλα στην ζωή μας είναι ανθρώπινες σχέσεις. Καλές ανθρώπινες σχέσεις μας κάνουν χαρούμενους, ευτυχισμένους και μας βοηθούν να προοδεύουμε σαν άνθρωποι κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Αντιθέτως κακές ανθρώπινες σχέσεις, τοξικές ανθρώπινες σχέσεις έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα , μας κάνουν δυστυχισμένους, μας κλέβουν την ευτυχία και την χαρά και είναι μια κατάσταση από την οποία οφείλουμε να δραπετεύσουμε, να ελευθερωθούμε όπως ακριβώς κάνουν και οι κεντρικοί μας ήρωες, ο Ιάσωνας και η Έλενα. Στην ουσία λοιπόν, Το Πολυτιμότερο Αγαθό αποτελεί την προσπάθεια μου να εκφράσω, να περιγράψω και να αποτυπώσω μέσω του γραπτού λόγου τα συναισθήματα μου, τις σκέψεις μου και κυρίως τα ερωτηματικά μου. Τελικά τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο από όλα στην ζωή; Τελικά ποιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό του κόσμου!!!

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα ΕΔΩ
Ο Ιάσονας και η Έλενα μεγάλωσαν μαζί, ερωτεύτηκαν, οι συνθήκες της ζωής όμως τους χώρισαν. Όταν ξαναβρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια, ενήλικες πια, ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα.
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ θα βρεθούν μετά από ένα ατυχές γεγονός σε ένα παραστρατιωτικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως μιας εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει κανένα νόημα, καμία αξία και όλοι τους θεωρούνται αναλώσιμοι. Θα περάσουν μέσα από πολλές κακουχίες, πολλά βάσανα με μοναδικό εφόδιο την αγάπη τους, την πίστη τους στον Θεό και ένα όνειρο, ένα όραμα μιας καλύτερης ζωής. Τελικά τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο από όλα στη ζωή; Ποιο είναι το πολυτιμότερο και το πιο πολυπόθητο αγαθό στον κόσμο;
Μια συγκινητική ιστορία αγάπης, μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία που θα μας διδάξει να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και θα μας αποκαλύψει την αξία του πολύτιμου δώρου της υγείας, της ζωής, και όχι μόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου