Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Σύρος 1841
Δύο ξένοι εμφανίζονται από το πουθενά στην πανέμορφη αρχόντισσα του Αιγαίου και ταράζουν τις ζωές των ντόπιων.Ο Ρήγας ψηλός,μελαχροινός,αρρενωπός θα λαβωθεί από τα βέλη του έρωτα της πανέμορφης τραγουδίστριας Ζαμπίας  και θα της παραδοθεί άνευ όρων.Ο ξανθός με την αγγελική μορφή και πολλά ...σκοτάδια στην ψυχή φίλος του Δαμιανός θα στρέψει απογοητευμένος τα βέλη του στην καρδιά της μονάκριβης κόρης του άρχοντα Δομένικου Βονασέρα με κύριο στόχο το όνομα και τα αμύθητα πλούτη της οικογένειας!!

Θα βρουν τα βέλη τους το στόχο τους και πως θα εξελιχθεί η ζωή και η φιλία τους?Ποια  μυστικά και ποιοι δαίμονες κρατούν άρρηκτα συνδεδεμένες τις ζωές τους?Ποια λάθη καλούνται να πληρώσουν οι επόμενες γενιές?

Η κ.Ιωάννου με την ξεχωριστή γραφή της,χρησιμοποιώντας στους διαλόγους την ντοπιολαλιά του νησιού(στοιχείο που προσωπικά λατρεύω!!αγαπώ να διαβάζω και να μαθαίνω ήθη και έθιμα της περιοχής)μας μεταφέρει με τρόπο μαγικό στη Σύρο του 18ου αιώνα,μας σεργιανίζει στα σοκάκια της,στους υπέροχους αμπελώνες,στα καπηλειά του λιμανιού,στα καθολικά μοναστήρια,στα πανέμορφα αρχοντικά και στα φτωχά χαμόσπιτα και μας συστήνει την οικογένεια Βονασέρα.Τρεις γενιές που θα ζήσουν ζωές γεμάτες ένταση,πάθος,ίντριγκες,δολοπλοκίες,έρωτες,αγάπη,ευτυχία αλλά και πόνο,δάκρυ...Και όλα τα παραπάνω κάτω από τη σκιά ενός μυστικού που κρατά καλά φυλαγμένο  ο πατριάρχης της οικογένειας Δομένικος Βονασέρας και που όταν έρθει στο φως θα ανατρέψει τη ζωή όλων,οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι αποκαλύψεις αλυσιδωτές...
Η αιώνια μάχη του καλού με το κακό..Ποιο θα επικρατήσει?Θα επέρθει η λύτρωση και κάθαρση για τους ήρωες της ιστορίας?Την απάντηση θα την βρείτε ΑΦΟΥ  διαβάσετε το ξεχωριστό αυτό κοινωνικό-αισθηματικό μυθιστόρημα το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα και ΑΦΟΥ βοηθήσετε τον Λορέντζο και τη Μαρκέλλα να λύσουν το γρίφο του κρυμμένου μυστικού της οικογένειας Βονασέρα.
Μυστήριο,αγωνία,ανατροπές θα σας κρατήσουν καθηλωμένους ως την τελευταία σελίδα!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σύρος 1841 

Δυο ξένοι εμφανίζονται από το πουθενά στην πανέμορφη αρχόντισσα του Αιγαίου και ταράζουν τις ζωές των ντόπιων. Ένας μεγάλος έρωτας θα σαρώσει την καρδιά του πρώτου, σηματοδοτώντας τις εξελίξεις. Ο δεύτερος, ένας διάβολος με αγγελική μορφή, θα προσπαθήσει να γητέψει τη μονάκριβη κόρη του Δομένικου Βονασέρα, στοχεύοντας στο όνομα και στα πλούτη της οικογένειας. 

«Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα», και οι επόμενες γενιές καλούνται να πληρώσουν τα φοβερά λάθη του παρελθόντος. Ο ουρανός σκοτεινιάζει και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το καλό και το κακό πολεμούν στις ψυχές των Βονασέρα, που αγωνίζονται να παραμείνουν στο φως ή καταποντίζονται νικημένες στην άβυσσο. 

Δαμιανός, Δομήνικος, Λορέντζος. Τρεις άντρες, τρεις γενιές, που αφανίζονται από τα παράφορα πάθη τους ή λυτρώνονται από το μεγαλείο της αγάπης και τη θέρμη του έρωτα. 

Και πάνω από όλους, ο ακοίμητος πατριάρχης, ο γερο-Δομένικος Βονασέρας, που φυλάει καλά το φοβερό μυστικό της οικογένειας προστατεύοντας την αλήθεια. 

Ποια μυστικά περιφρουρούν εδώ και αιώνες οι φύλακες της οικογένειας; Ποιος θα κρατήσει στα χέρια του όλη τη δύναμη, κληρονομώντας τη γνώση; Θα επικρατήσει η σύνεση και η επιθυμία για το ανώτερο καλό ή όλα θα βουλιάξουν στην απληστία και στο σκοτάδι; 

Ένα μυθιστόρημα όπου ο έρωτας και το μυστήριο συνυπάρχουν αρμονικά, και η νησιώτικη ντοπιολαλιά ενσωματώνεται αβίαστα στη γραφή της συγγραφέως που ταξιδεύει τον αναγνώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου