Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

«Χριστούγεννα… μία εποχή που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, βάζει στην άκρη τις διαφορές τους και τους ποτίζει με στοργικά χαμόγελα. Πόσο χαίρομαι με την κάθε ανάσα μου τις μέρες των Χριστουγέννων. Η εποχή που η αγάπη, η στοργή και χαρά κλείνουν την πόρτα στο μίσος, στο φθόνο και στη λύπη, φωνάζοντας τους πως δεν έχουν θέση εδώ. Η εποχή που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεχαστούμε, να χαμογελάσουμε και να ονειρευτούμε το αύριο σαν μικρά παιδιά. Αυτά τα Χριστούγεννα ας φέρουν σε όλον τον κόσμο αγάπη, υγεία και ειρήνη. Γιατί έχοντας αυτά τα τρία όλα τα άλλα είναι εφικτά. Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα η εποχή όπου οι επιθυμίες και τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν.
Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα οι καρδιές σας να πλημμυρίσουν με αγάπη και ζεστασιά. Να γεμίσετε το χρόνο σας με τη συντροφιά των αγαπημένων σας και να φροντίσετε να δείχνετε στα δικά σας πρόσωπα τι σημαίνουν για εσάς, χωρίς να το αφήνετε για αύριο. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και είναι ο χειρότερος ο εχθρός του ανθρώπου. Ας είναι τα φετινά Χριστούγεννα η αφορμή να πούμε “Σε αγαπώ” σε αυτούς που αγαπάμε και να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Γιατί τα Χριστούγεννα τα φέρνουν οι άνθρωποι και όχι τα στολίδια ή τα γλυκά. Μακάρι να ήταν Χριστούγεννα όλες τις μέρες του χρόνου. Καλές γιορτές…»

Πέτρος - από το μυθιστόρημα του Νίκου Αντωνίου «Το Γράμμα» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή

Ο Πέτρος συναντάει την Ξένια ύστερα από πολλά χρόνια και το μυαλό του πλημμυρίζει από αναμνήσεις. Αυτή η κοπέλα ήταν κάποτε τα πάντα γι’ αυτόν, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο μακρυνό παρελθόν. Αναζητά κάποιον τρόπο για να την προσεγγίσει ξανά και αποφασίζει να της στείλει ένα γράμμα. Και τότε… Μερικές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Μπορεί να φέρει δάκρυα και γέλιο την ίδια στιγμή. Ο Πέτρος θα καταλάβει με τον δύσκολο τρόπο ότι ο μοναδικός αντίπαλος είναι ο χρόνος και θα μετανιώσει που τον άφησε να πάει χαμένος. Άραγε, θα καταφέρει να στείλει αυτό το γράμμα πριν είναι αργά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου