Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΚΙΑ ΞΥΔΗ-ΦΥΣΑΕΙ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Είμαι το «Σ’αγαπώ» και έχω ενεργό ρόλο στο βιβλίο της Κάκιας Ξύδη «Φυσάει» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή και ήθελα να σας παρακαλέσω να μην με φυλακίζετε, να μην με ξεχνάτε, να μην με καταχωνιάζετε σε ανήλιαγα ντουλάπια, να με αφήσετε ελεύθερο να χαίρομαι την κάθε στιγμή, να απαλύνω τον πόνο, να επουλώνω τραύματα, να δημιουργώ όμορφες στιγμές,. Και όταν με χαρίζουν σε σας να με κρατάτε στα χέρια σας σαν πολύτιμο φυλαχτό, να προσέχετε μην πέσω κάτω και χτυπήσω γιατί τα τραύματα μπορεί να είναι σοβαρά ή και θανατηφόρα. Δώστε μου τη θέση που μου αξίζει στη ζωή σας και σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε πολύ όμορφα τόσο εσείς όσο και οι γύρω σας. Καλές γιορτές με το πιο όμορφο στολίδι του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας το ολόφωτο «Σ’ αγαπώ».
Κάκια Ξύδη

Το «Φυσάει» δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο. Είναι ένας συγκερασμός ποίησης και πεζού λόγου δομημένο ως ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα. Συγκριμένα πρόκειται για μια σειρά διηγημάτων που διαβάζονται αυτοτελώς, αλλά δεν σας το συνιστώ. Πρέπει να τα διαβάσετε με τη σειρά γιατί είναι αλληλένδετα και αποτελούν μέρος της ίδιας ιστορίας. Μιας ιστορίας που έχει απομονώσει μικρές, ίσως καθημερινές, στιγμές και τις έχει μεγεθύνει, τις έχει φωτίσει, για να μας δώσει σε κάθε νέο κεφάλαιο την συνέχεια της υπόθεσης που εκτυλίσσεται. Είναι ένα βιβλίο που μοιράζεται τα χαρακτηριστικά ενός μυθιστορήματος και κρατάει την πρωτοτυπία των διηγημάτων και της ποίησης που διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου