Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ "ΝΥΧΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"-"Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ"-"Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Α'Ι' ΒΑΣΙΛΗ"-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗΣ


Και ναι έχουμε τους νικητές!!!!! όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρόγραμμα  https://www.random.org/     ανέδειξε πρώτη νικήτρια για το βιβλίο ΝΥΧΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ την κ.Ελένη Κωστοπούλου η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!

δεύτερη νικήτρια για το βιβλίο Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ την κ.Σταυρούλα Κόντου η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!




και τρίτη νικήτρια για το βιβλίο Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Α'Ι'-ΒΑΣΙΛΗ  την κ.Χρυσανθη Κομ η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!! για την προσφορά των αντιτύπων των βιβλίων  ΝΥΧΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ-Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Α'Ι'-ΒΑΣΙΛΗ!!!

Οι νικήτριες θα  πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών για να ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του  δώρου τους, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου